Työturvallisuus on teollisuuskohteissa ykkösasia!

Tuo työkoneet ja ihmiset näkyviksi älykkäiden turvaratkaisujen avulla ilman pitkiä ja raskaita turvallistamishankkeita. Cyclope-törmäysvaroitusjärjestelmä on patentoitu, suomalainen innovaatio ja testivoittaja aidossa käyttöympäristössä. Uutta teknologiaa hyödyntävien turvaratkaisujen avulla voidaan teollisuuskohteiden riskipaikat turvallistaa nopeasti, ketterästi ja kustannustehokkaasti.

1. Tee maksuton riskikartoitus, voit tallentaa tiedot PDF-tiedostoksi ja halutessasi tulostaa. Riskikartoitus auttaa Sinua näkemään kokonaistilanteen ja tunnistamaan parannusta vaativat kohteet sisä- ja ulkotiloissa. Riskikartoituksen tarjoamme maksutta käyttösi.

2. Mikäli riskikartoituksen tuloksena huomaat tarvitsevasi täydennystä tai muutoksia työpaikkasi turvallisuuden parantamiseksi, voit tilata maksuttoman tuote-esittelyn ja käydä työturvallisuustilanteenne läpi yhdessä turvallisuusasiantuntijamme kanssa.


Voit myös olla suoraan yhteydessä soittamalla numeroon 040 777 8636,
sähköpostilla: Enable JavaScript to view protected content. tai täyttämällä sivun alareunassa oleva yhteydenottolomake.
Lataa ja tutustu riskikartoitus-esitteeseen.

ALOITA riskikartoiTUS TÄSTÄ

Työkone tai henkilö siirtyy tilasta toiseen

Ajoväylät tulee suunnitella niin, ettei synny tarpeettomia risteyksiä, aina se ei kuitenkaan ole mahdollista. Koneen ja henkilön törmäysvaara kasvaa tultaessa nosto-oven takaa tilasta esim. lastauslaiturille.

Työkone tai henkilö tulee esteen takaa

Näkyvyys työkoneesta on usein huono, eikä kuljettaja aina tiedä liikkuuko vaara-alueella henkilöitä. Havainnointi on vaikeaa työkoneen tullessa kulman takaa, kyydissä olevan korkean kuorman takia tai tilassa voi olla suuria näköesteitä.

Työkoneiden yhteentörmäys

Tiloissa, missä liikkuu paljon työkoneita esim. suurissa logistiikkakeskuksissa, saattaa usein syntyä vaarallisia tilanteita vauhdikkaasti liikkuvien työkoneiden välillä. Törmäysvaara ja “läheltä piti” -tilanteita syntyy helposti.

Satunnaiset vierailijat työkoneiden reiteillä

Aina ei ole mahdollista varustaa törmäysvaara-alueella liikkuvia henkilöitä turvalaitteilla. Ulkopuoliset tavarantoimittajat, toimistohenkilöt tai satunnaiset vierailijat saattavat kulkea reiteillä missä on törmäysvaara koneiden kanssa.

InnoTrafikin turvajärjestelmä on
helppo, nopea ja kustannustehokas asentaa

 

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Puhelimitse
+358 40 777 8636

Sähköpostitse
Enable JavaScript to view protected content.