Kokonaisvaltaista varmuutta Cyclope® Industrial -turvajärjestelmällä

Kotimainen Cyclope Industrial -järjestelmä luo turvallisuutta tuotantolaitoksiin.

Cyclope® Industrial –turvajärjestelmä varoittaa törmäysvaarasta

Koneen ja ihmisen törmäysvaaran uhatessa Cyclope Industrial -turvajärjestelmän laitteet varoittavat tuotantolaitoksissa liikkuvia. Vaaranpaikkoihin kiinteästi asennettava turvajärjestelmä suojaa jalankulkijoita, ajoneuvoja ja kuljetuksia. Kuljetusliikenne sujuvoituu paniikkijarrutusten vähentyessä ja kuljettajat voivat rauhassa keskittyä kuljetuksen turvalliseen perille viemiseen.

"Turvallinen liikkuminen tuotantolaitoksissa paranee huomattavasti järjestelmän ennakoidessa ja varoittaessa törmäysvaarasta."

Cyclope Industrial –turvajärjestelmään sisältyy tarvittava määrä Cyclope-i –havainnekapseleita ja Cyclope-i Sign –valaisevia huomiomerkkitauluja, jotka kytketään omaan sähkönjakokeskukseen.

Onnettomuusriski pienenee

Cyclope-i –havainnekapselit asennetaan paikkoihin, joihin liittyy normaalia suurempi onnettomuusriski, kuten käytävien, teiden ja kulkureittien risteyskohtiin.

Cyclope-i –havainnekapselin LED-valot alkavat vilkkua sensorin havaitessa jalankulkijan tai kulkuneuvon.

Kapselit kohdennetaan haluttuun kulkusuuntaan varoitussignaalin vaikutustehon optimoimiseksi. Järjestelmä voidaan tarvittaessa varustaa myös äänimerkin antavalla summerilla.

Ohittamatonta huomioarvoa

Työturvallisuutta voidaan edelleen lisätä asentamalla kohdealueelle Cyclope-i Sign –valaisevia huomiomerkkitauluja, jotka toimivat samalla periaatteella kuin kapselit: ne aktivoituvat liikkeestä ja varoittavat jalankulkijaa törmäysvaarasta.

"Oikein sijoitettujen kapseleiden ja huomiomerkkitaulujen antamia varoitussignaaleja ei käytännössä voi olla huomaamatta."

Kaikki Cyclope-i -havainnekapselit ja Cyclope-i Sign -valaistavat huomiomerkkitaulut voidaan varustaa halutun laisilla kalvoheijastinteipeillä, joilla varoitetaan tai informoidaan jalankulkijoita.

Nopea asennus ja huoltovapaa ylläpito

Cyclope Industrial – turvajärjestelmä on nopeasti asennettavissa. Laitteiden asennuksen yhteydessä asennetaan myös järjestelmän oma sähkönjakokeskus. Cyclope Industrial –turvajärjestelmään kuuluvat laitteet kytketään ensisijaisesti verkkovirtaan, jolloin ne ovat käytännössä huoltovapaita. Cyclope tuotteet voidaan varustaa myös akuilla. Turvajärjestelmän asentamisen yhteydessä voidaan toteuttaa myös kulkureittien asianmukainen merkintä.

Tutustu Cyclope Industrial tuotteisiin

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Puhelimitse
+358 40 777 8636

Sähköpostitse
Enable JavaScript to view protected content.