Ajankohtaista

InnoTrafik on Pirkanmaan Yrityskummien Vuoden 2021 Kummiyritys

30.11.2021

PIRKANMAAN YRITYSKUMMIT - MEDIATIEDOTE 29.11.2021

Pirkanmaan Yrityskumminen Vuoden 2021 Kummiyritys on innovatiivisia älyliikennelaitteita suunnitteleva ja valmistava InnoTrafik Oy. Yrityksen hittituote on Vuoden 2021 Liikennetekona palkittu suojateiden merkkipylväissä välkkyvä kapseli Välkky.

- Palkitut ja tuotesuojatut laitteet parantavat tutkitusti ja tehokkaasti työ- ja liikenneturvallisuutta, kertoo yrityksen perustaja ja osakas, tuotevastaava Jouni Hänninen.

 

Teollisuudessa InnoTrafikin tuotteet varoittavat ennakoivasti liikkuvista koneista henkilöliikennettä.

Välkky - ja Cyclope – tuotteiden tekniikka on liitetty pilveen ja ovat keskitetysti valvottavissa ja hallittavissa IoT-palvelussa. Ne keräävät paljon dataa, joita jalostetaan asiakkaan hyväksi. Kaikki näyttää helpolta, mutta kehitystyötä on tehty tuhansia tunteja.

Vaikka Välkyn isä on Jouni Hänninen, mutta hän ei ota kunniaa itselleen, vaan kehuu vuolaasti yrityksen osaavaa väkeä.

- Meitä on parinkymmenen hengen tiimi huippuosaajia. Minä etsin uusia liiketoimintamalleja myynnin ohella ja tuotan ideoita tuotekehitykseen, joita testataan yhdessä asiakkaiden kanssa. Tutkimme tarkkaan, toimiiko vai ei. Tässä hommassa ei mitään voi jättää sattuman varaan ja virheet voivat tulla kalliiksi. Tämä ei ole mitään halpaa puuhaa, joten tuotteistaminen asiakkaan tarpeisiin on yhdessä tarkkaan mietitty. 

Välkyt ja muut turvallisuustuotteet valmistaa ympäri Suomea oleva alihankkijoiden verkosto.

Vuoden Kummiyritys julkistettiin Pirkanmaan Yrityskumminen syyskokouksessa keskiviikkona 24. marraskuuta Tampere-talossa.

Lisätietoja antavat Jouni Hänninen, InnoTrafik Oy, puh. +35840 731 4030, Enable JavaScript to view protected content. ja Tapani Kaskela, Pirkanmaan Yrityskummit, puh. +358 50 303 9000, Enable JavaScript to view protected content.